שלח הודעה לנציג החברה:
אם נדבר בכנות, אנחנו לא צריכים שהשיש במטבח שלנו יחזיק מעמד 300 שנה. אך מצד שני – אנחנו רוצים להשתמש בסכין חד בלי לחשוש שהוא יחליק מקרש החיתוך. אנחנו גם רוצים להניח מחבת חמה ישר על השולחן ולא לבדוק איך נראים פני השולחן לאחר טיפות אקראיות של שומן או רוטב חמוץ.
אנחנו רוצים שהמטבח שלנו יהיה יפה ונוח. בגלל כל הסיבות הנ"ל, ולא רק בגלל עמידות לאורך זמן, משטח השיש הוא ההמצאה הכי טובה למטבח.
למשטחי שיש יש 4 יתרונות:
- עמידות. לאחר זמן מה, על משטחי עץ מופיעים סדקים, על משטחי זכוכית – שריטות ושברים קטנים. אפילו משטחים העשויים מהרכיבים הכי מודרניים מאבדים צבע וברק לאחר זמן מה. לעומת זאת, משטח שיש אינו משתנה.
- חוזק. אל תפילו על משטח השיש חפץ השוקל יותר מ-100 ק"ג. את כל השאר ניתן להפיל עליו, וחוץ מזה – לשיש לא מפריעים לחות, לכלוך וחימום.
- אסתטיקה. אין שתי צורות זהות לגמרה בטבע, ואין שני משטחי שיש זהים לחלוטין. כל גוון וטקסטורה של שיש נראים מעולה.
- תחזוקה קלה. משטח שיש אינו סופג שומן, היגייני ומתנקה בקלות.
איכות "שיש למטבחים".
כל סוגי השיש בחברת "שיש למטבחים" נבדקים לפני תחילת העיבוד מבחינת החוזק והגבישיות באמצעות מכשירים במעבדה. החיתוך, הפוליש, השיוף וכל עיבוד אחר נעשים באמצעות מכשירים חשמליים. כשאתם מזמינים משטחי שיש בישראל, אתם מקבלים מוצר איכותי בגודל, בעיצוב ובגוון שביקשתם.
צור קשר - שיש למטבחים
שלח הודעה לנציג החברה: |